Pixlr

Een on-line photoshop - Pixlr

Afbeeldingen in websites en e-mail nieuwsbrieven mogen niet te zwaar zijn. Dus moet je een foto vaak wat bijwerken voordat je dit in je website of nieuwsbrief plaatst. Verkleinen, beetje bijsnijden, kleuren wellicht een beetje bijstellen, misschien een tekst in het plaatje zetten... enfin, beeldbewerking dus.
 
Er zijn 1001 programma's waarmee je dat kunt doen, variërend van heel simpel tot professionele programma's als Photoshop. Maar je kunt je foto's en afbeeldingen ook online bewerken, gewoon in je browser, zonder de noodzaak om een beeldbewerkingsprogramma te downloaden en te installeren.

Pixlr is een online oplossing om foto's te bewerken. En wij kunnen alleen maar zeggen: Wohoo!
Pixlr is er in twee versies:
 

OnLine foto's bewerken met Pixlr

webiste: Pixlr
Pixlr Express biedt "the basics" (foto's verkleinen, bijsnijden, roteren, kleureffecten en beeldeffecten) maar voor veel mensen zal dat al ruim voldoende zijn. Pixlr Editor is eigenlijk niets minder dan Photoshop, maar dan online. Wil je tekst in afbeeldingen plaatsen, afbeeldingen samenvoegen, beelden in lagen bewerken, dan is dit een schitterende tool.

Beide versies werken verbazingwekkend snel (je merkt nauwelijks dat je online werkt) en erg makkelijk. En het mooiste is: Pixlr is gratis. Je hoeft je zelfs niet eens te registreren. Een absolute aanrader voor iedere webmaster.

Search

Highlights

Contact Info

Enkel op afspraak

Wauters IT - bvba

Hazelarenlaan 9 bus 2
BE - 3500 HASSELT

+32 (0)474 898 379


Wauters IT - WebMail


wautersit.com Webutation

DMCA.com